За фирма Altest

алуминиева дограма altest

 

Altest e българска фирма за производство на алуминиеви профили . Марката е позната не само в България, но и в редица страни в Европейския съюз. Профилните системи, използвани за производство на врати и прозорци, се усъвършенстват непрекъснато. Цветовете могат да бъдат в цвят дърво или различни цветове па цвят RA

Altest предлага алуминиеви системи за   окачени фасади, врати и прозорци  и офисни преградни стени.  Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL, дървесна имитация

Разработени са системите Altest серия Пони – достъпен профил с изчистен дизай; и Altest серия Ескимос – система с прекъснат термомост от полиамид който осигурява по-добра термоизолация и възможност за прилагане на всички видове отваряния.

Използвани системи

 

Алуминиева система 375 Pony

Алуминиева система "375 Pony"

Система от студената серия дограма с непрекъснат термомост. Има добра структурна характеристика. Възможности за монтаж на двоен стъклопакет с размер 24 мм и единично стъкло с размери 4-10 мм

Коефициент на топлопреминаване - U = 2,672 W/(m2.K)

 

 

Алуминиева система 530 Eskimos с прекъснат термомост

Алуминиева система "530 Eskimos" с прекъснат термомост

Това е система с прекъснат термомост, осъществен чрез полиамид – 24мм.

Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация и възможност за прилагане на всички видове отваряния.

Коефициент на топлопреминаване - U = 1,15 W/(m2.K)

Алуминиевите профили се предлагат в пълната гама на RAL стандарта при избор на цвят по RAL.

 

 

Алуминиева система Sliding - Плъзгане без прекъснат термо мост

Алуминиева система „Sliding - Плъзгане без прекъснат термо мост“

Основно предимство на всички вариантите при плъзгащите се алуминиеви врати и прозорци е, че спестяват много място. Това ги прави идеални за по-тесни помещения и жилища. Подходящящи са за външни и вътрешни преграждания, остъкляване на тераси и зимни градини. Има възможности за пълнежи като: единично стъкло, стъклопакет, ПДЧ плоскости, термопанели и пълнеж тип хънтър с различна дебелина от 4мм до 20мм.

Възможност за прахово боядисване в произволен цвят по RAL , боядисване в дървесни декори и други методи за повърхностна обработка – елоксация.

 

 

A2_0033_WDS_grey

Altest WDS 70 алуминиева система

За по добра топло и шумо излолация, Алтест разработи нова система за врати и прозорци с прекъснат термо мост WDS 70. Системата се характеризира с 70 мм монтажна ширина, За още по-добра топло изолация е добавена вложка за прекъснат термомост от 34 мм.

WDS 70 се отличава и с чудесен дизайн.

Предлагат се още системите ALTEST LS 70, LS 38